Jó Tárhely Olcsón !  

Ajánlás személyes tapasztalatok alapján

( Ha esetleg előfizetsz miattam én azért jóváírást kapok, de ez nem befojásolja a véleményemet! )


Milyen is a Jó Tárhely


Tulajdon képpen az elsődleges kérdés, hogy milyen is a jó tárhely. Ez nem is annyira egyszerű és a válasz is összetett. Tulajdon képpen a válasz megfogalmazható egy mondatban is. Szerintem egy jó tárhely olyan ami az összes jelenlegi igényeinket kielégítí és szükség esetén egyszerűen rugalmasan bővíthető mind a méret mind a szolgáltatás.

 Olvass Tovább ! 

Miért szeretem a Tárhelyemet

Amikor elkezdtem tárhelyet keresni a sok féle és lehetőleg korlátlanul felhasználható szolgáltatás mellett nagyon fontos szempont volt, a viszonylag nagy méretű tárhely is persze figyelembe véve azért az Ár / Érték viszonyokat. A tárhely méretének a duplázódása nem jelenti a havi vagy éves díj duplázódását, sőt több helyen még a fizetési gyakoriság ( havi / negyedéves / éves ) szintén jelentősen befolyásolja az árakat.

 Olvass Tovább ! 

Milyen Tárhely ajánlatok vannak mostanában

Ezen részben összegyűjtöttem néhány tárhely szolgáltató ajánlatait, hogy láthassunk konkrét példákat milyen lehetőségek és különbségek vannak mostanában a tárhely szolgáltatók és ajánlataik között. Persze ezek a példák a lehetőségek igen kis részére biztosíthatnak betekintést, nem is beszélve az időröl időre felbukkanó akciós ajánlatokról.

Olvass Tovább !

Természetesen ez az oldal is az általam ajánlott tárhelyszolgáltatónál meglévő tárhelyemről fut. Adatbázist nem használok ennél az oldalnál de tárhelykezeléshez kapott CPanel felületen megtalálható  RVsitebuilder alkalmazással készült. 

Több általam készített és szintén a tárhelyen található oldal a következő linken található, vagyis itt :  Ferri.Produkcio.Eu

Persze az oldalak minősége és késszenléti állapota hagy még némi kívánnivalót, de folyamatosan dolgozom rajta. Ezek csak Hobbi projektek :)


Ferri.Produkcio.EU . . . . . Fejlesztes alatt . . . . Tevedesek joga fentartva ! :)

WebAdmin: Ferri.hu - www.ferri.hu