Miért szeretem a Tárhelyemet

Amikor elkezdtem tárhelyet keresni a sok féle és lehetőleg korlátlanul felhasználható szolgáltatás mellett nagyon fontos szempont volt, a viszonylag nagy méretű tárhely is persze figyelembe véve azért az Ár / Érték viszonyokat. A tárhely méretének a duplázódása nem jelenti a havi vagy éves díj duplázódását, sőt több helyen még a fizetési gyakoriság ( havi / negyedéves / éves ) szintén jelentősen befolyásolja az árakat. 

Szeretem, hogy korlátlan számú Domain nevet rendelhetek hozzá a Tárhelyhez és kezelhet a CPanel nevű kezelő felülettel. Ráadásul ezekhez a Domainokhoz szintén korlátlan számú alDomain hozható létre. Igy akár sok sok oldal is elhelyezhető a tárhelyen. Ezek az oldalak lehetnek egyszerű html vagy akár php oldalak akár csak egy index.html vagy index.php állománnyal. De lehet összetettebb CMS rendszerű oldal, ehhez rendelkezésre áll telepítő alkalmazás is , vagy akár saját magunk is elvégezhetjük a telepítést manuálisan. Használhatunk MySQL és Post….  adatbázist is a hozzájuk való Admin felülettel belenézhetünk, belenyúlhatunk az adatbázisokba is…


Ennél a tárhely szolgáltatónál természetesen több, korlátlan számú adatbázist is létrehozhatunk, kezelhetünk az adatbázis méretére sincs korlátozás. Vagyis annyi hogy az adatbázis mérete beleszámít a megvásárolt tárhely méretébe. Esetemben a megvásárolt 2500MB vonatkozik a tárhelyen lévő honlapok által foglalt helyre + az adatbázisok méretére + az email fiókok méretére is vagyis minden saját adatunkra. 


Természetesen, legalábbis ennél a szolgáltatónál a Domain nevekhez tetszőleges email címek is létrehozhatók persze a szabályoknak megfelelően korlátlan számban. Az email fiókoknak beállíthatunk méret korlátozást így elkerülhető, hogy a felgyülemlett levelek túl sok helyet foglaljanak el. 


A levelekhez hozzáférhetünk webes felületen is ( többféle ) valamint használhatunk levelező programot is.

Csak a tárhely mérete szab határt !


A levelezés és az oldalak forgalmára nincsen mennyiségi korlátozás. 

Az oldalak látogatásáról, többféle statisztikai programmal is készülhet részletes kimutatás, ezek igény szerint ki-be kapcsolhatóak, valamint hozzáférhetünk a nyers hozzáférési naplókhoz is. 

A Tárhely természetesen használható FTP tárhelyként is. Létrehozhatunk felhasználókat, jelszóval, különféle jogokkal. Itt is korlátozhatjuk az egyes fiókokhoz tartozó tárhely méretét.