Milyen is a Jó Tárhely

Tulajdonképpen az elsődleges kérdés, hogy milyen is a jó tárhely. Ez nem is annyira egyszerű és a válasz is összetett. Bár a válasz megfogalmazható egy mondatban is. Szerintem egy jó tárhely olyan ami az összes jelenlegi igényeinket kielégíti és szükség esetén egyszerűen rugalmasan bővíthető mind a méret mind a szolgáltatás. És az árazás is ehhez igazodik. Bár ha eleve nagyon olcsó akkor persze jöhet minden, de ha minden "extra" dolog pénzbe kerül akkor miért fizessünk olyan dologért amit amúgy úgysem hasznalunk egyáltalán.

Nekem az első profi tárhelyemre Hobbi és Tanulási célból volt szükségem. Nem volt szempont a kiemelkedő terhelhetőség és a rendkívül gyors megbízható működés. Itt most a rendkívüli szó a lényeg, mert  nem panaszkodhatom sem az elérés sebességére sem a stabilitásra. Fontos volt a viszonylag nagy méretű tárhely. Ezt úgy sikerült elérnem, hogy ugyan olyan "felszereltségű" tárhelyek külföldön elhelyezett szerveren nagyobb tárhellyel voltak elérhetők mint magyarországi szervereken. Ennek én nem tapasztaltam a hátrányát a használat során. Fontos volt még a gyors rugalmas elérhetősége az ügyfélszolgálatnak ügyintézés, igény, probléma esetén. Ez számomra nagyszerűen és egyszerűen működik online felületen keresztül. Mind a számlák, mind a hibajegyek, mind a tárhelyadatok, szolgáltatások jól áttekinthetőek és problémamentesek. Bár a cég Idehaza, Magyarországon működik, Magyar nyelven, minden online történik, megbízhatóan, persze vannak telefonszámok is, de Nekem még nem volt rá szükségem, sem a személyes megjelenésre.

Az Én tárhelyszolgáltatómnál nem csak a sok helyen szokásos Kezdő / Közepes / Profi kombinációjú tárhely van hanem több méret között lehet választani, nem beszélve arról, hogy ugyan az a méretű csomag megtalálható Magyar és Külföldi tárhelyen is , melynek árai különbözőek. Valamint Interworx és CPanel kezelőfelülettel. Az Interworx tárhelyekek klaszter tárhelyen is igénybe vehetőek.